Your Red Light Het eerste bordeel in Amsterdam zonder winstoogmerk!

Ben je op zoek naar een raam in het Red Light District? Mijn Red Light is een organisatie voor sekswerkers. We zijn een stichting zonder winstoogmerk, die zich specifiek inzet voor het welzijn van sekswerkers. Dit betekent dat WIJ als organisatie geen winst mogen maken (we zijn een stichting), maar JULLIE als sekswerkers natuurlijk wel! Een van de dingen die we doen om ons doel te bereiken, is 14 hele mooie kamers verhuren aan zelfstandig werkende sekswerkers (ZZP'ers). Sinds 17 mei 2017 zijn we open en My Red Light is open op alle dagen. Je bent altijd welkom voor een praatje!

Persoonlijk

Als je een kamer huurt bij My Red Light ben je altijd van harte welkom in onze gezellige huiskamer. Wil je graag met gelijkgestemden de dag doornemen? Hier kun je lekker koffie drinken met collega's of deelnemen aan events en workshops.

Voor iedereen

My Red Light verhuurt werkplekken aan vrouwen, mannen en transpersonen. We staan zeer open tegenover LGBTI+ en daar zijn we trots op! We besteden extra aandacht aan veiligheid, gezondheid, fijn werken en gelijke behandeling voor iedereen.

Workshops

Je wil je vak graag goed en veilig uitvoeren. Voor beginnende én ervaren sekswerkers organiseert My Red Light workshops over sekstechnieken, veilige seks en andere onderwerpen.

Vacatures

Als sekswerker heb je bij ons altijd een streepje voor als we nieuw personeel werven. Zoek je een leuke baan als manager, beheerder of schoonmaker? Wij zetten onze vacatures altijd online op deze site.

Dit zijn voor jou de voordelen van het huren van een kamer bij My Red Light!

  • Bij My Red Light is er extra aandacht voor je veiligheid, gezondheid, fijn werken en workshops.
  • Betaalbare kamers van 74 euro per dag (10.00u-18.45u, exclusief BTW) of 140 euro voor de avondshift (20.00u-04.45u, exclusief BTW). Het is mogelijk om permanent een kamer te huren, zodat je zeker weet dat je een werkruimte hebt (met een goeie vakantieregeling). Je kunt ook flexibel en tijdelijk huren!
  • Wil je dat klanten je beter kunnen vinden? Veel mensen bezoeken My Red Light door onze website en bekendheid!
  • Wanneer we winst gaan maken gaan we samen met onze sekswerkers beslissen waar die winst naar toe gaat (omdat My Red Light een stichting zonder winstoogmerk is, werkt iedereen bij ons namelijk voor een vast salaris, dus elke vorm van winst vloeit terug naar de sekswerkers zelf!)

De sekswerker aan het roer

My Red Light laten zien dat sekswerkers zelfstandige en zelfverzekerde mensen zijn die hun beroep met trots uitoefenen.

Over My Red Light
arrow-downatoms/check/bordered-redatoms/check/bordered-whiteatoms/check/filled-redatoms/check/filled-whitesprites/icon_mailsprites/icon_phoneatoms/map/pinsearch-icon